O Kanaanu

Trgovačko društvo

Trgovačko društvo Kanaan d.o.o. osnovano je 1990. godine u Radikovcima s ciljem proizvodnje prehrambenih proizvoda. Društvo je osnovao sadašnji vlasnik i direktor Zvonko Popović a godine 2005. započeta je izgradnja nove tvornice u Industrijskoj zoni Janjevci u Donjem Miholjcu, gdje i danas posluje.

Tržišna pozicija

Naši proizvodi prepoznati su od strane kupaca kao proizvodi vrlo dobre kvalitete i povoljne cijene. Dokaz tome je vodeća pozicija u proizvodnji čipsa i flipsa na Hrvatskom tržištu, unatoč prisutstvu brendova velikih europskih proizvođača.

Proizvodni kapaciteti

Tijekom posljednjih 5 godina uloženo je više od 10 milijuna eura u izgradnju novog skladišta krumpira kapaciteta 8000t, robotizaciju pakiranja proizvoda, i nove proizvodne linije za proizvodnju Hand cooked chipsa, i zdravog snacka Rice snacka i Popcorn snacka.

Uvijek na vrhu

U 28 godina poslovanja Kanaan d.o.o. razvio se u respektabilnu tvrtku sa preko 100 zaposlenih radnika i širokim asortimanom snack proizvoda. Kanaan je postao vodeći proizvođač snack proizvoda u Hrvatskoj.

Oprema

Moderno opremljena tvornica prostire se na više od 30.000m² u kojoj se nalaze 2 linije za proizvodnju čipsa, 2 linije za proizvodnju flipsa, linija za proizvodnju kokica, linija za proizvodnju Hand cooked chipsa, linija za proizvodnju zdravog snacka i linija za proizvodnju suho prženog kikirikija. Ukupnog kapaciteta preko 6000t gotovih proizvoda godišnje.

Upravljanje kvalitetom

Proizvodnja se odvija sukladno odredbama međunarodnog standarda za hranu IFS, koji propisuje zahtjeve za sigurnost i kvalitetu hrane. Time dajemo veću sigurnost trgovačkim lancima da će proizvodi koje prodaju pod svojim robnim markama biti sigurni i kvalitetni.

Certifikati


Austria Bio Garantie
Preuzmite PDF
Skip to content