Novosti

June 16, 2024 Category: Kanaan, Novosti

Oglas za posao – 5 operatera/ki strojeva u proizvodnji (Donji Miholjac)

Što tražimo?

  • Operatere/ke na strojevima: friteza, aromatizer, roboti za pakiranje…
  • SSS-VSS tehničkog smjera
  • Poželjno radno iskustvo rada sa strojevima

Što nudimo?

  • Oko 1.500€ neto plaću s putnim troškom
  • Rad na modernim i tehnološki naprednim strojevima
  • Priliku za učenje i napredovanje
  • Ugovor na neodređeno s probnim rokom
  • Ostale prednosti: božićnica, uskrsnica, nagrade za dobar rezultat, stipendija za djecu, jubilarna nagrada, sufinanciranje školovanja uz rad i sufinanciranje kupnje prve nekretnine

Prijave s CV-em poslati na mail [email protected]

Natječaj je otvoren do popunjavanja radnih mjesta.

Kanaan, vodeći proizvođač slanih grickalica u Hrvatskoj, proslavio je više od tri desetljeća uspješnog poslovanja. Osnovan 1990. godine od strane vizionara Zvonka Popovića, Kanaan je postao sinonim za kvalitetu i inovaciju u industriji grickalica.

Tvrtka se ponosi svojom raznolikom paletom proizvoda koja uključuje classic čips, hand cooked čips, flips, kokice i zdravi snack. Posebno se ističe njihov hand cooked čips s aromom tartufa, koji je postao pravi hit na zapadnoeuropskom tržištu, gdje vlada velika potražnja za ovim premium proizvodom.

Kanaan zapošljava 150 radnika, koji svojim trudom i zalaganjem doprinose uspjehu tvrtke. Većina proizvoda izvozi se u zemlje zapadne Europe, Sjedinjene Američke Države i Meksiko, čime Kanaan potvrđuje svoj status međunarodnog igrača. Kanaanove grickalice nalaze se na policama renomiranih trgovačkih lanaca poput Lidla, Aldija, Pennyja, Spara i Metroa, gdje se prodaju pod privatnim markama ovih velikih trgovaca.

Kanaan je prepoznat i po velikim i modernim proizvodnim kapacitetima koji osiguravaju vrhunsku kvalitetu proizvoda i produktivnost proizvodnje.

Kanaan nastavlja graditi svoj ugled inovativnog i pouzdanog proizvođača slanih grickalica, ispunjavajući visoke standarde kvalitete i zadovoljavajući ukuse potrošača širom svijeta.

Skip to content