Novosti

August 17, 2023 Category: Novosti

Kanaan na PLMA-u 2023 u Amsterdamu

Među 2600 izlagača iz 70 država diljem svijeta, svoje mjesto na PLMA sajmu u Amsterdamu i ove godine je imao Kanaan.

Kroz dvodnevno trajanje ovog sajma ( 23.-24. svibnja) sajam su posjetili posjetitelji iz 120 različitih država.

Veliki broj posjetitelja iz svih dijelova svijeta omogućio nam je upoznavanje s mnogim potencijalnim partnerima.

Fokus ovogodišnjeg predstavljanja na sajmu su bili naši inovativni proizvodi kao što su ekstrudirani snack od leće, slanutka, riže i kukuruza.

Prateći trendove na tržištu Kanaan je osmislio novu liniju svojih zdravijih snack proizvoda koji u sebi sadrže povećani udio proteina te su ti proizvodi na sajmu bili izuzetno dobro prihvaćeni.

. Izuzetno nas veseli povratna informacija posjetitelja na naše nove proizvode jer nam to ukazuje da smo na dobrom putu s novitetima.

Svakako nije zaostao interes za našim nadaleko poznatim proizvodima koje radimo dugi niz godina       ( chips, flips i kokice).

Prateći trendove na tržištu Kanaan je osmislio novu liniju svojih zdravijih snack proizvoda koji u sebi sadrže povećani udio proteina te su ti proizvodi na sajmu bili izuzetno dobro prihvaćeni.

Posebno su nas obradovali susreti sa našim dosadašnjim kupcima s kojima smo imali priliku i uživo popričati o našoj suradnji i o budućim projektima.

Pored svih aktivnosti koje smo imali na sajmu, našlo se vremena i za obilazak okolnih štandova te za upoznavanje sa novitetima na tržištu i kušanje novih proizvoda.

Ove godine Kanaan su na sajmu predstavljali: Mario Stanešić ( direktor prodaje), Lorena Vidaković ( export manager) i Nenad Pintarić ( export manager).

Bio je ovo uspješan sajam s kojeg smo se vratili s novim iskustvima, kontaktima i idejama koje ćemo koristiti i implementirati u budućem razdoblju.

Prisutnost na ovakvim događajima je od velike važnosti za Kanaan te već krećemo u pripreme za nadolazeći sajam 2024. godine.

Skip to content