Novosti

August 17, 2023 Category: Novosti

Kanaan na sajmu SIAL Paris 2022

Među 7000 izlagača iz 127 zemalja svoje mjesto na SIAL-u u Parizu našao je i Kanaan.

Sajam se održao od 15. listopada do 19. listopada 2022. godine. Tih pet dana bilo je izuzetno produktivno kroz sastanke sa sadašnjim i potencijalnim partnerima. S obzirom na to da je ovaj sajam posjetilo više od 265 000 posjetitelja održali smo veliki broj sastanaka te uspješno prezentirali svoje proizvode posjetiteljima iz 200 različitih zemalja.

Naši dobro poznati proizvodi kao što su čips, flips i kokice bili su odlično prihvaćeni ali ono što nas je najviše oduševilo je izuzetno pozitivna reakcija na naše nove ekstrudirane snack proizvode na bazi od leće, slanutka, kukuruza i riže.

Posebno smo ponosni na naše nove snack proizvode koji u sebi imaju viši udio proteina te spadaju u skupinu zdravijih snackova, a ti su proizvodi kod posjetitelja na našem štandu imali poseban interes.

Između svih sastanaka i razgovora s potencijalnim partnerima našlo se vremena za upoznavanje s novitetima na tržištu i zanimljivim proizvodima iz svih krajeva svijeta.

Kanaan su na sajmu predstavljali: Zvonko Popović ( direktor), Mario Stanešić ( direktor prodaje), Ana Harhaj ( project manager), Krešimir Kovačević ( key account manager) i Vedrana Finta ( export manager).

S ovog sajma se vraćamo s novim iskustvima, novim pogledima i novim znanjima. Vjerujemo da će iz sastanaka koji su održani i kontakata koji su ostvareni izrasti novi poslovi i nove poslovne prilike.

Nakon završetka sajma počinjemo s pripremama za sajam sljedeće godine!

Skip to content