Novosti

October 13, 2021 Category: Kanaan, Novosti

KANAAN na sajmu ANUGA 2021., Köln, Njemačka

Premda je ovogodišnji sajam Anuga 2021. održan u terminu od 09.-13.10.2021.godine, pod epidemiološkim mjerama uz ograničen broj izlagača i posjetitelja za nas je opravdao poslovna očekivanja.

Prezentacijom postojećeg asortimana flipsa, kokica i kettle čipsa brenda Kanaan , kao i degustacijama novih proizvoda iz asortimana ekstrudiranih snack proizvoda na bazi riže, kukuruza, leće, slanutka i krumpira sa raznim okusima zainteresirali smo posjetitelje našeg štanda.
Obavljeno je niz poslovnih razgovora i kontakata u svrhu potencijalne suradnje sa klijentima iz različitih tržišta kao npr. Argentine, Angole, Irana, Albanije, Izraela, Nizozemske, Jordana, Španjolske, Njemačke, Poljske, Češke, Saudijske Arabije, Katara, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Mađarske, Švedske, Francuske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Velike Britanije…

Hvale vrijedne su bile povratne informacije s pozitivnim reakcijama svih posjetitelja prilikom degustacija naših proizvoda, pri čemu su iskazivani komplimenti na kvalitetu svakog proizvoda.

Na ovom sajmu, Kanaan su predstavljali i zastupali: Mario Stanešić, direktor prodaje, Daria Popović, direktor marketinga, Marijana Rosković, direktor nabave i Nediljko Baričić, direktor razvoja poslovanja.

Bilo je vremena i mogućnosti pogledati što je novo i kakvi su trendovi u kategorijama slanog snacka kod raznih proizvođača sa drugih tržišta.

Anuga 2021.za Kanaan je pozitivno iskustvo!


Skip to content