Novosti

June 3, 2022 Category: Kanaan, Novosti

KANAAN na sajmu PLMA 2022., Amsterdam, Nizozemska

Kanaan se i ove godine uspješno prezentirao na međunarodnom sajmu privatnih robnih marki PLMA 2022 “World of Private Label” održanom u Amsterdamu, 31.05. i 01.06.2022.godine.

Prisutnost jako velikog broj izlagača, kao i posjetitelja na ovogodišnjem PLMA sajmu 2022. još jednom je pokazao koliko su važni osobni susreti i kontakti u svrhu prezentacije vlastitog proizvodnog programa koji se nudi prema kupcima, tj. retailerima na internacionalnom tržištu..
Uspješnom prezentacijom proizvodnog asortimana: Hand cooked čipsa u različitim okusima (slani, sol i papar,sol i ocat, bacon, sweet chilli, češnjak, honey BBQ, tartufi ), zatim Kanaan kokica i flipsa s kikirikijem te ekstrudiranih snack proizvodi na bazi riže, kukuruza, leće, slanutka zaintrigirali smo veliki broj posjetitelja našeg štanda.

Posebno važne su nam povratne informacije i reakcije naših posjetitelja pri degustacijama prezentiranih proizvoda, kroz iskazane upite i interese za daljnje dogovore.

Kroz niz poslovnih kontakata i obavljenih razgovora stvorene su osnove potencijalne suradnje sa potencijalnim poslovnim partnerima na raznim tržištima.

Veliko zadovoljstvo su nam bile dolasci i posjete našeg štanda od strane postojećih kupaca i dobavljača, kako sa domaćeg tako i sa ostalih tržišta.

Na ovom sajmu, Kanaan su predstavljali i zastupali: Zvonko Popović, direktor, Mario Stanešić, direktor prodaje, Ana Harhaj, project manager, Vedrana Finta, export manager, Tomislav Bandić, voditelj nabave i Nediljko Baričić, direktor razvoja poslovanja.
Pored angažiranosti i rada na našem štandu u ova dva dana našlo se vremena za pogledati što je sve u ponudi, koji su trendovi kod raznih proizvođača slanog snacka,

Kanaan je zadovoljan svojim nastupom na ovoj sajamskoj prezentaciji !

 

Skip to content